Miss Nederland uit de kleren

Deze week ligt hij in de winkels: de nieuwe playboy met daarin de fotoreportage van de 22-jarige Carmen Kool, de huidige Miss Nederland. Dat de organisatie die de schoonheidswedstrijden organiseert niet toestaat dat de modellen naakt poseren interesseert haar weinig. “Ik ben Miss Nederland, mijn onderdanen hebben hier recht op”, vindt de dame.

De organisatie achter de missverkiezing is minder blij met de pikante foto’s. Zij staan naakt poseren niet toe omdat het slecht is voor hun imago. Bij Miss zijn stellen de meeste mensen zich een nette, knappe dame voor die liefelijk lacht en zwaait wanneer ze langs rijdt op haar praalwagen. Geen jongedame die met blote billen en borsten de pagina’s in een mannenblad siert.

Carmen zelf heeft geen problemen met het naakt poseren. Ze vindt de foto’s mooi en chic. Een tweede fotoshoot voor het blad ziet ze dan ook wel zitten. Later, als ze beroemd is.

Lees ook:Miss Nevada heeft spijt na pikante foto’s
Lees ook:Reclameposters Gsus te bloot
Lees ook:Miss Nederland grijpt naast Universe-titel
Lees ook:Dove Miss Texas hoorde de trein niet
Lees ook:Britt Dekker naakt voor Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>