Vaccinatiefeest

Een vaccinatieronde is meestal weinig aan. In een ziekenhuis, sporthal of school verzamelen groepen mensen zich om een spuitje te halen. Zitten, prikken en nog geen twee minuten later sta je weer buiten. GGD Amsterdam heeft voor de vaccinatie tegen hepatitis A en B een andere aanpak. Speciaal voor jonge homo’s maken ze er een feestje van.

Een loungebar met alcoholvrije drankjes en een gezellige sfeer moet de jonge mannen in de mood brengen voor een vaccinatie. Jongens van 16 tot 24 jaar vormen namelijk een lastig te bereiken doelgroep, terwijl één op de vijf van hen uiteindelijk in aanraking komt met het hepatitis-virus. Gisteren was de eerste Wednesday Night Party. Op NOS Headlines kun je zien hoe dat er ongeveer uitziet!

Check het hier.

Lees ook:Recordpoging gamen
Lees ook:I need friends
Lees ook:Vijf jongens overleden door koolmonoxidevergiftiging
Lees ook:Luid en duidelijk profielwerkstuk
Lees ook:Jongens treiteren Sinterklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>