Nog meer voetbalfestiviteiten!

VoetballenVoetbalhelden opgelet! Vanaf 21 april gaan de KNVB Calvé Straatvoetbaltoernooien bij Albert Heijn weer van start. Alle jonge voetballiefhebbers tussen 9 en 12 jaar kunnen zich inschrijven voor deze sportieve evenementen op www.calvestraatvoetbal.nl.

Afgelopen jaar hebben duizenden meiden en jongens veel plezier beleefd aan de potjes vier tegen vier. En ook dit jaar kan iedereen weer meedoen om uiteindelijk een plek in de finale op de Dam te veroveren.

Hoe meer teams, hoe meer voetbalplezier
Fanatieke teams, snelle moves, spectaculaire doelpunten en juichende supporters; tijdens de straatvoetbaltoernooien hebben zowel de spelers als hun toeschouwers een hele leuke middag! En hoe meer teams er met elkaar de strijd aan gaan, hoe spannender het wordt. Als verrassing zullen ook de ambassadeurs van het straatvoetbal (Feyenoord speler Diego Biseswar en international Anouk Hoogendijk) een paar toernooien bezoeken.

De winnende teams zullen meedoen aan regiofinales bij Albert Heijn. Wie ook daar als winnaars uit de bus komen, stromen door naar de KNVB Calvé districtsfinales. De allerbeste straatvoetballers van Nederland staan op 3 juli in de finale op de Dam in Amsterdam.

Meedoen
De KNVB Calvé straatvoetbaltoernooien zijn voor iedereen die is geboren in 1997/1998 (D-pupillen) en 1999/2000 (E-pupillen). Een team bestaat uit 5 spelers (4 in het veld en één wissel) én een begeleider van 18 jaar of ouder. Meisjesteams, jongensteams en gemixte teams kunnen meedoen.

Op www.calvestraatvoetbal.nl staat alle benodigde informatie en kunnen teams zich inschrijven. Teams die zich inschrijven ontvangen een Straatvoetbal DVD en maken kans op kaartjes voor Nederland – Hongarije, een Meet en Greet met Jong Oranje en diverse andere prijzen.

Lees ook:Jonge voetbalhelden varen mee in Amsterdam
Lees ook:De Leukste Amateurclub van Nederland gezocht
Lees ook:Ik Hou van Holland-app; wie heeft meeste kennis over Nederland
Lees ook:Bert Van Marwijk stopt per direct als bondscoach
Lees ook:Favoriet Sandra van Nieuwland niet in finale The Voice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>