Jongen vast in modder onder water

boeiEen middagje varen op het Nieuwe meer leek een leuk plan. Dat was het ook, tot een van de jongeren op de bodem van de Ringvaart vast kwam te zitten in de modder.

Zaterdagmiddag tufte het bootje van een groep jongens en een meisje over het open water naast de Nieuwemeerdijk.De groep jongens besloot tijdens het boottochtje op een boei te springen. Een jongen sprong er weer vanaf waardoor het hele ding omkantelde. Vijf jongens kwamen in het water terecht.

Iedereen kwam vanzelf weer boven, behalve een 17-jarige jongen uit Waddinxveen. De jongeren probeerden hun vriend eerst zelf boven water te halen. Toen bleek dat hij goed vastzat en enr geen beginnen aan was besloten ze de brandweer erbij te halen. Na vijftien minuten kon de jongen uit zijn nare positie worden bevrijd.

Hij werd ter plekke gereanimeerd en is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is momenteel nog zeer zorgwekkend.

Bron: Echo.nl

Lees ook:Twee tieners redden opa
Lees ook:Jongen (12) lag 20 minuten bewusteloos in water
Lees ook:Zes jongeren vinden dood in rivier
Lees ook:Tieners aangehouden met luchtdrukpistool
Lees ook:Jongen raakt zwaargewond na spelen met bootje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>