Zangeres Nikki : “Ik had meer uit mijn schooltijd moeten halen”

ExamenMet het examen muziek voor VMBO GL/TL, is gisteren het Centraal Schriftelijk Examen 2010 gestart. Nu is het moment dat jij in de schoolbanken moet gaan zitten zweten maar er zijn je natuurlijk heel wat mensen voorgegaan. Bijvoorbeeld zangeres Nikki Kerkhof. Zij deed weliswaar geen examen muziek, maar slaagde tien jaar geleden wel voor de mavo. In een interview met Examen.nl over haar eindexamen geeft zij aan spijt te hebben dat ze destijds niet iets meer haar best heeft gedaan op school.

“Terugkijkend had ik veel meer uit mijn schooltijd kunnen en moeten halen”, bekent de 26-jarige Idols-winnares. “Wanneer ik iets harder had gewerkt, had ik havo kunnen halen. Nu vind ik het wel jammer dat ik geen papiertje heb waarmee ik kan aantonen dat ik ‘brains’ heb”, zegt de zangeres van wie op 21 mei het tweede album Let It Go verschijnt.

Het interview met Nikki is te lezen op Examen.nl. Naast interviews met Bekende Nederlanders over hun examenperiode, bevat Examen.nl onder meer nieuws over het Centraal Schriftelijk Examen en tips hoe de scholieren zich het beste door de examenperiode heen kunnen slaan.

Altijd handig toch?

Lees ook:Bizar: eindexamen op Bonaire voor scholieren van Curaçao
Lees ook:Rijles op je zestiende – 2toDrive
Lees ook:Minister in de Playboy
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Manuel Broekman
Lees ook:Praktijkexamen voor sjezen op de scooter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>