Leerlingen trekken zich af in klas

broek openSeks in de klas, dat is toch wat. Blijkbaar begint het populair te worden. Deze week werden twee jongens van een middelbare school in Rotterdam-West geschorst nadat ze achter in een volle klas aan het masturberen waren.

Niet lang terug berichtte ik al over een stelletje dat in de klas even flink tekeer ging. Nu zijn het twee jongens in Nederland die weliswaar niet met een ander spelen maar met zichzelf. Ook in de klas. Ze zaten achterin, niet zo opvallend misschien maar blijkbaar merkbaar genoeg om betrapt te worden.

De jongens zijn niet meer welkom op de desbetreffende school en zitten momenteel in een opvangtraject. Ook zal een psychiatrische kliniek een blik werpen op de jongens en hun gedrag. De zedenpolitie heeft de zaak inmiddels in behandeling.

Het bericht kwam via Twitter de wereld in. Een agent meldde daar dat de jongens opgepakt waren. Het nieuws twitteren zou een proef zijn geweest. Wel wil de politie benadrukken dat dit soort gedrag onacceptabel is op scholen en dat er streng tegen wordt opgetreden.

Bron: AD

Lees ook:Caviakiller heeft geen spijt
Lees ook:Tieners seksen tijdens de les
Lees ook:Zes jaar zonder behandeling in TBS kliniek
Lees ook:Geil in de klas
Lees ook:Joran lacht in Thailand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>