Zwaargewonde jongen gevonden op spoor

Op het spoor van station Houten deed een NS-medewerker een ernstige ontdekking. Op de rails lag een zwaargewonde jongen van zeventien jaar. Hij is waarschijnlijk door een trein aangereden.

Hoe lang de jongen uit Deil al op het spoor lag en hoe hij precies is aangereden is nog onbekend. De politie gaat uit van een ongeval. Het Korps landelijke politiedienst (KLPD) stelt een onderzoek in. De jongen is na de vondst in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis.

Bron: AD

Lees ook:11-jarige jongen hangt zichzelf op in school
Lees ook:Jongen zwaargewond na val uit raam
Lees ook:Boontje komt om zijn loontje
Lees ook:Ruzie in discotheek eist dodelijk slachtoffer
Lees ook:Feest in Leiden eindigt in steekpartij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwaargewonde jongen gevonden op spoor

  1. Walter

    Jeetje, hij zal nog niet zo lang op het spoor hebben gelegen, anders zouden er minstens twee treinen over hem zijn heengereden en morsdood zijn. Hopelijk zullen de camerabeelden op station Houten meer duidelijkheid geven omtrent de daders. Hij kon dronken zijn of door iemand anders (vrienden?) van het perron zijn afgeduwd. Jeetje, hij was er bijna geweest. Wat een geluk dat hij net op tijd werd gevonden door die medewerkers van de NS.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>