Pepperspray legaal?

peppersprayHet zal je maar overkomen, je maakt met vrienden een korte stop in een bos om snel even te plassen en daar word je aangerand door iemand waarvan je dacht dat het een vriend was. Wat dan? Het overkwam de 21-jarige Charlotte.

Hoe stoer en zelfverzekerd meiden ook zijn, qua kracht halen we het niet bij jongens. Tegen een grote vent rest dames weinig meer dan een beetje wild in het rond trappen en schreeuwen, hard schreeuwen. Niet het beste verweer wat je kunt wensen.

Een goede manier om je aanvaller van je af te schudden is pepperspray. Goed gespoten belemmer je daarmee het zicht van je aanvaller en het doet nog flink pijn ook. Meer kans om zo snel mogelijk weg te komen voor jou. Maar pepperspray is in Nederland illegaal.

Waarom eigenlijk? Meisjes zoals Charlotte kunnen het wel goed gebruiken.

Wat vind jij, pepperspray legaal of niet?

Lees ook:Agressieve leerling met pepperspray overmeesterd
Lees ook:Carnavalvierders met pepperspray uit optocht geplukt
Lees ook:Knallen maar!
Lees ook:Yes-r nieuw gezicht van Taalkr8!
Lees ook:Dertienjarige breekt waterskirecord van 20 jaar oud

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pepperspray legaal?

  1. erwin

    er zijn teveel mensen die pepperspray kunnen / moeten gebruiken uit zelfverdediging waarom stellen ze gewoon geen wet in dat je moet aan kunnen tonen dat je geestelijk in oorde bent en dat ze dan overwegen om je toesteming te geven voor pepperspray te gebruiken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>