Jij een idee voor de toekomst?

nemo amsterdamHeb jij een goed idee over de toekomst? Laat het er dan niet bij zitten en deel het op het eerste TEDxYOUTH evenement.

Vervelend hè, als iedereen het altijd beter denkt te weten dan jij. Je ouders, de leerkrachten, praktisch alle volwassenen schijnen telkens weer meer kennis en macht in huis te hebben. Jim Stolze, initiatiefnemer van het evenement denkt er anders over. Na gebeurtenissen als de financiële crisis en de olieramp van BP is het lastig toegeven dat volwassenen het altijd beter weten.

Op de Internationale dag van de Rechten van het Kind (20 november 2010) reikt hij in NEMO Amsterdam jongeren een podium aan. Speciaal voor degenen onder de achttien jaar die Engels spreken en donders goed weten hoe de wereld in elkaar zit en zijn of haar ideeën voor een betere toekomst openbaar willen maken. Het eerste TEDxYOUTH evenement.

Via scholen zullen er voorrondes plaatsvinden waarna de uiteindelijke jonge inspiratoren gekozen worden.

Ben jij er straks een van?

Bron: AT5

Lees ook:Noord-Holland op zoek naar goede ideeën
Lees ook:Citotoets foutloos gemaakt door 8 leerlingen
Lees ook:Nieuwe ideeën voor een betere wereld op One Young World 2011
Lees ook:Assen roept hulp van jongeren in
Lees ook:Tentamen in sms-taal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>