Nieuwe zoektocht Willeke Dost

Politieauto

Vijftien jaar was ze toen ze plotseling van de aardbodem verdween. Sindsdien is Willeke Dost die in het Drentse Koekange woonde nooit meer ergens gezien. Lang is er naar haar gezocht maar helaas zonder succes. Na lang aandringen van haar tante Lammie Dost gaat er nu een nieuwe zoektocht van start.

Een zoektocht naar het lichaam, want de kans dat het meisje nog in levende lijve op aarde rondloopt is erg klein. Een paar maand terug kwam de zaak van Willeke weer bovendrijven. Deelnemers van het programma ‘Het Zesde Zintuig’ lieten hun paranormale gaven los op de verdwijningszaak. Verschillende begaafde mensen gingen op zoek naar het verhaal achter de verdwijning van het meisje.

De aflevering zorgde ervoor dat politie de zaak heropende en ging zoeken op de  door paragnosten aangewezen plaats van haar lichaam. De pleegmoeder van Willeke, Herna M. en haar zoon werden na het onderzoek aangehouden. Ondanks de zoektocht werd er niets aangetroffen. Nu is er dan opnieuw een plek waar haar lichaam zich mogelijk bevindt, de vuilstortplaats achter het huis van Willeke’s pleegouders.

Willeke verdween in 1992 te Koekange. Eerst werd aangenomen dat het meisje zelf zou zijn weggelopen maar toen ze in geen velden of wegen te bekennen bleek  kwamen de twijfels. Willeke zou maar zo eens vermoord kunnen zijn. Familie en vrienden lopen nog dagelijks rond met onzekerheid. Misschien komt daar straks een eind aan..?

Bron: Hart van Nederland

Lees ook:Nieuwe ontwikkelingen in vermissingszaak Willeke Dost
Lees ook:Vermiste Italiaanse (15) vermoord door oom
Lees ook:Vietnamese Mowgli in de jungle gevonden
Lees ook:Vermist: 14-jarig Somalisch meisje
Lees ook:Lichaam Millie terecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>