Groep jongeren voorziet het op invalide man

rolstoel manIn Eindhoven gaat een ernstig gerucht de rond. Een groep Marokkaanse jongeren van rond de 15 jaar zouden een 63-jarige invalide man hebben gestenigd.

Het gerucht ging rond via een pamflet. Daarin staat dat de man het slachtoffer was geworden van een grote groep jongeren, zo’n 15 man. De steniging zou plaats hebben gevonden in het Henri Dunantpark in Woensel-Noord. Steniging betekent over het algemeen dat het desbetreffende slachtoffer aan de aanval overlijdt, dat is hier niet het geval.

De politie heeft het vermoedelijke slachtoffer inmiddels opgespeurd en gaat navraag doen. Pas wanneer de man officieel aangifte doet is er een zaak en kan het onderzoek beginnen.

Ongelooflijk dat jongeren zoiets daadwerkelijk doen.. een invalide man.. hopelijk blijft het bij een gerucht en is het niet echt gebeurd.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Minderjarigen persen homo’s af
Lees ook:Man mishandeld door groep jongeren
Lees ook:Belastingaangifte jongeren en studenten fluitje van een cent
Lees ook:Groep tasjesdieven opgepakt
Lees ook:Tienermeisjes vermist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>