Jongeren gearresteerd na scheldpartij tegen politie

politieSchelden tegen je vrienden kan je een kwaaie kop opleveren en misschien wat gezeur maar daar blijft het vaak bij. Bij politieagenten is dat een ander verhaal. Een jongen (20) en een meisje (16) uit Goes kwamen daar zaterdagavond achter nadat ze een politieagent beledigden.

De twee brutaaltjes zaten met een groep jongeren op een bankje in de Lijsterbesstraat in Goes. Een politieagent kwam voorbij en zag dat de groep in het gezelschap was van een paar geopende flessen drank. Drinken in het openbaar is niet toegestaan, vandaar dat de agent hen verzocht de flessen leeg te gooien. Dat weigerden ze.

Hierop besloot de agent het heft maar in eigen handen te nemen en zelf de flessen leeg te gooien. Hier was de 16-jarige tiener het totaal niet mee eens en ging tegen de agent tekeer waarbij ze hem uitschold. Het resultaat: ze werd aangehouden. En dat vond de 20-jarige jongen nou niet oké. Dus ook hij schold de agent uit. Beiden mochten mee naar het bureau.

Bron: PZC

Lees ook:Onrustig in Beilen
Lees ook:Jongen (19) valt politieagenten aan
Lees ook:Tiener steelt bonnenboekje agent
Lees ook:Jongeren pesten Utrechtse politie
Lees ook:Jongen bijt in arm agent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>