Vluchtende jongen knalt tegen lantaarnpaal

lantaarnpaalLantaarnpalen, oh zo handig als je door het donker naar huis moet fietsen maar wel lastig als je op de vlucht bent voor de politie en je even niet oplet. Een 16-jarige jongen liep zaterdagnacht letterlijk tegen de lamp toen hij op de loop ging.

De jongen fietste ‘s nachts zonder licht en werd door de politie gesnapt. De agent in de auto riep naar de jongen dat hij moest stoppen maar dat weigerde de knul. Toen de agenten met de politieauto probeerden de jongen klem te rijden zag hij kans om te ontsnappen. Hij stapte af en rende met fiets aan de hand weg.

Never look back, zeggen ze weleens. Deze jongen weet waarom want door een blik te werpen op zijn achtervolgers zag hij de lantaarnpaal niet. Hij knalde er vol tegenop. Hij werd alsnog aangehouden en kreeg drie bekeuringen mee naar huis.

Bron: AD

Lees ook:Straatcoach in hand gestoken door jongen (17)
Lees ook:Jongeren pesten Utrechtse politie
Lees ook:Jongen (14) aangereden door politie
Lees ook:Jongeren belemmeren arrestatie dronken man
Lees ook:Jongen (11) in elkaar geslagen door automobilist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>