Jongeren opgepakt voor vernielingen

In het Limburgse dorp Helden zijn bouwvakkers al enkele weken bezig met wegwerkzaamheden. Niets mis mee verder, behalve dat de jongeren na het stappen zin krijgen de boel te vernielen. Dit weekend stond politie vast paraat en vielen enkele jongeren hard door de mand.

Al weken lang zijn er na uitgaansavonden vernielingen bij het stuk waar de wegwerkzaamheden plaatsvinden. Dat moest maar eens over zijn vond de politie en ze kondigden zelfs extra controles aan. Ondanks de mededeling bleken een aantal jongeren het toch niet te kunnen laten de boel op de kop te zetten.

Een 17-jarige jongen uit Maasbree kreeg te maken met de politie toen hij een hek met verkeersbord midden op de weg legde. Twee 22-jarige jongeren uit Panningen en Eghel werden aangehouden omdat ze elkaar bekogelden met stenen die langs de kant van de weg opgestapeld waren. En een groep van zeven minderjarigen uit Panningen en Koningslust konden mee met de politie omdat ze een grote pomp loskoppelden.

De jongeren zijn doorverwezen naar bureau HALT of kwamen er met een boete vanaf.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Jongeren terroriseren politie
Lees ook:Man (20) opgepakt voor verkrachting meisjes in Nijkerk
Lees ook:Jongens betrapt met vuurwerk
Lees ook:Jongeren pesten Utrechtse politie
Lees ook:Man verhandelt illegale wapens aan jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>