Winnen: Vette goodiebag van de film Bridesmaids!

Ook zo gelachen om The 40 Year Old Virgin en Knocked Up? Dan moet je de nieuwe filmhit Bridesmaids zien! En het leuke is, doe je mee met de actie op jongeren.blog.nl, dan is de film voor jou misschien wel gratis! Je maakt namelijk kans op een vette goodiebag mét daarin twee vrijkaarten!

Het verhaal
Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Ze wordt door haar beste vriendin Lillian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft gevraagd. Wanneer de hele groep bruidsmeiden op een wilde trip naar Las Vegas gaat, leidt dit tot gênante situaties en hilarische blunders met de bruiloft als eindstation.

Afgelopen donderdag 7 juli ging de film in première dus hij zal nog een tijdje in de bioscoop te bewonderen zijn! Meer weten over de film? Check dan ook de facebookpagina!

Meedoen met de actie? Voeg me toe op Twitter en retweet mijn tweet van dit bericht! Wie weet ben jij dan één van de drie gelukkige winnaars die een goodiebag thuis gestuurd krijgen. Met daarin:
- twee vrijkaarten

- make up tasje

- make up spiegeltje

- kledingborstel

- lipbalm

Actie loopt tot 19 juli 2011!

Lees ook:SpangaS-acteurs spelen hoofdrol in korte horrorfilm
Lees ook:‘Merkel moet zich om laten bouwen tot vrouw’, aldus Dictator
Lees ook:Win kaartjes voor Dark Skies – nu in de bioscoop
Lees ook:Katja en Birgit Schuurman willen eigen actiefilm
Lees ook:World Matchplay Darts live bij RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>