Meisje (15) heeft gruwelijke hobby

De Amerikaanse Alyssa Bustamante (15) is een geval apart. In haar Youtube-profiel gaf ze aan een wel heel bizarre hobby te hebben. Namelijk mensen vermoorden en snijwonden toebrengen.

Geen flauwe pubergrap. Het bleek echt een activiteit van haar te zijn. Niet alleen sneed ze in zichzelf en had ze geprobeerd zelfmoord te plegen, ze maakte ook een ander slachtoffer. De negenjarige Elizabeth Olten werd haar dodelijke doelwit. Ze wurgde het jonge meisje, sneed haar keel door en stak daarna op haar in.

Aan een agent biechtte ze haar gruwelijke daad op. Uit dat gesprek bleek dat ze al dagen van te voren twee putten had gegraven om het lichaam te verbergen. Momenteel zit ze vast, haar advocaat wil haar zo snel mogelijk op laten nemen in een psychiatrische kliniek. Want dat er iets goed mis is met dit meisje is wel duidelijk.

Ook haar filmpjes waren niet soft. Zo was er te zien hoe ze zichzelf tegen een op elektriciteit staand hek gooit en daarna haar twee jongere broertjes dwingt hetzelfde te doen.

Bron: AD

Lees ook:Verzonnen verkrachting bestraft
Lees ook:Gezocht: lezers van jongerenbijbel
Lees ook:Russin (15) doodt verkrachter
Lees ook:Meisje (14) steekt moeder dood om computer
Lees ook:Tiener heeft been van 75 kilo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meisje (15) heeft gruwelijke hobby

  1. André de Hooge

    Opbergen en nooit meer loslaten!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>