Tienermeiden vallen uit reuzenrad

Voor mensen met hoogtevrees is het reuzenrad sowieso al een dramatische attractie, alleen al om naar te kijken. Moet je je voorstellen wanneer je helemaal bovenin zit en je bakje naar beneden valt. Het overkwam drie meiden uit Australië.

De meisjes waren op het Blues festival bij Byron Bay. Naast muziek was er ook een kermis. De meiden besloten een ritje in het reuzenrad te maken. Op het moment dat ze bijna boven waren begon hun gondel te schudden en storten ze acht meter naar beneden.

De meiden waren in staat zelf weer uit de gondel te klimmen. Twee vijftienjarigen hadden rugletsel, een zestienjarig meisje liep snijwonden op. Naar omstandigheden vielen de verwondingen mee en de meiden mochten voor middernacht het ziekenhuis weer verlaten.

Veiligheidsinspecteurs doen na het voorval onderzoek naar de kermisattracties. Het is nog niet duidelijk hoe de gondel los heeft kunnen raken.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Spannend avontuurtje in de natuur
Lees ook:Tiener gooit baby voor bus
Lees ook:Doden vanwege betonblok
Lees ook:Jongen valt per ongeluk in apotheek
Lees ook:Tienermeiden slaan leerling bewusteloos

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tienermeiden vallen uit reuzenrad

  1. Micha

    bijna boven en dan pas 8 meter hoog.
    klijn rad dan.
    Denk dat het verhaal wat opgeblazen is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>