Verliefde jongeren opgepakt

Zoenen in de bus, op een bankje in het park, op het station of midden op straat. Verliefde stelletjes kunnen vaak niet van elkaar afblijven. Niet altijd even fris om te zien, maar vooruit. In sommige landen kom je er niet zo gemakkelijk mee weg.

In Sri Lanka arresteerde de politie bijna tweehonderd jonge stelletjes omdat zij in het openbaar zoenden, handjes vasthielden of knuffelden. Onbehoorlijk gedrag, volgens de politie in het Boeddhistische land.

Zowel in de stad Kurunegala als in Matara werden de jongeren opgepakt. In Matara moesten de jongelui zelfs voor de rechter verschijnen vanwege hun gedrag.

Veel ouderen schijnen zich te ergeren aan het kleffe gedrag van de verliefde jongeren. Vandaar dat de politie hard ingrijpt. Dit is vooral het geval op het platteland in Sri Lanka, in de hoofdstad Colombo is het minder problematisch.

Drie keer nadenken en twee keer om je heen kijken voor je jouw vriend(in) een kus geeft? Mij niet gezien. Jij?

Bron: Nederlands Dagblad

Lees ook:Verliefde stelletjes opgepakt in Atjeh
Lees ook:Verliefde jongeren opgepakt op Valentijnsdag
Lees ook:Liefde maakt sociaal
Lees ook:Jongeren eenzamer dan ouderen
Lees ook:Bejaarden kunnen niet rijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>