Student zit twaalf uur lang vast met arm in wc

Studenten kunnen amper zonder hun mobiele telefoon, dat is bekend. Maar de Chinese Lu Lei  (21) had er heel wat voor over om haar nieuwe mobieltje die in de wc was gevallen terug te krijgen. Twaalf uur lang zat ze met haar arm bekneld in de wc-pot.

Toen haar nieuwe mobieltje per ongeluk in de wc was gevallen tijdens het sms’en zat er voor Lei niets anders op dan met haar arm in de wc-pot te graaien. Ze had hem bijna want ze kon haar mobieltje voelen in de drab maar toen kwam haar arm vast te zitten.

In eerste instantie schaamde ze zich teveel en wachtte daarom met om hulp roepen. Na acht uur geprobeerd te hebben vrij te komen zag ze geen andere uitweg en begon te schreeuwen. Lei viel flauw door de geuren die uit het toilet omhoog kwamen. Twaalf uur lang heeft ze met haar arm vastgezeten voor reddingswerkers de wc-pot eraf haalden.

Bron: Mirror

Lees ook:Vrouw eet mobieltje
Lees ook:Neergeschoten om mobieltje
Lees ook:Russin (15) doodt verkrachter
Lees ook:Jongetje kruipt in grijpautomaat op de kermis
Lees ook:Lekker dutje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>