Student springt in fontein en overlijdt

Een fiets, een fontein en een 24-jarige student die de sprong waagde. In Brussel kwam zaterdagochtend de Franse student Gabriel C. uit Saint-Ilpize om nadat hij met fiets en al in een fontein op het Sint-Katelijneplein sprong. 

Het was 2.00 uur ‘s ochtends en de jongeman was met drie vrienden op stap in het bruisende uitgaansleven van Brussel. De heren deden nog een poging Café ‘Madame Moustache’ binnen te gaan maar deze uitgaansgelegenheid trok die avond zoveel mensen dat de vier vrienden er niet meer bij konden. De studenten vertrokken.

Daarna kreeg Gabriel het idee om met zijn fiets in de fontein te springen. Zijn vrienden zagen het plan niet zo zitten en trokken de studenten meerdere malen van de fiets af. In de hoop dat de jongen hen zou volgen liepen ze, na een aantal pogingen zijn sprong tegen te houden, weg. Helaas volgde Gabriel zijn vrienden niet.

De studenten hoorden een harde klap en zagen vervolgens hun vriend én fiets in de fontein liggen. De jongen was buiten bewustzijn en bloedde uit oren, neus en mond. Een ambulance kwam om de jongen naar het ziekenhuis over te brengen, eenmaal aangekomen bleek hij al klinisch dood te zijn.

Bron: De Standaard
Foto: Door Ra Boe (Eigen werk) [CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongen (16) krijgt klap in disco en overlijdt
Lees ook:Jongen vindt gestolen fiets op Marktplaats
Lees ook:Jongeren bekogelen auto vanaf viaduct
Lees ook:Man jat fiets na sollicitatie
Lees ook:Spijkerbroek student 15 maanden ongewassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>