Jonge fans gewond bij handtekeningsessie ‘Deutschland sucht den Superstar’

Foto: Privébezit

Voor Duitse fans van het muziekprogramma “Deutschland sucht den Superstar” was het vanmiddag flink schrikken. De handtekeningsessie in Oberhausen liep vanmiddag enorm uit de hand. Zestig jongeren raakten gewond.

De laatste zes kandidaten zouden in de stad Oberhausen hun handtekening aan de fans uitdelen. Massaal trokken de kijkers erop uit om een krabbel te scoren. Er kwamen maar liefst 15.000 mensen naar de sessie, drie keer zoveel als  verwacht.

Om 15.00 uur zouden 4.000 mensen het winkelcentrum ingelaten worden. Maar in plaats van 4.000 stonden er 15.000 fans voor de deur. Dat ging niet lang goed. Binnen de menigte brak paniek uit, mensen begonnen te rennen er vertrapten elkaar. In de chaos raakten zestig jongeren van 12 tot 17 jaar gewond. In shock, gekneusd en met gebroken ledematen werden de jongelui naar het ziekenhuis afgevoerd.

De handtekeningsessie werd na het voorval afgelast.

Bron: Knack.be

Lees ook:Vrouw vertrapt in paniek om bommelding
Lees ook:Studenten gewond na knal tegen viaduct
Lees ook:16-jarige gewond na steekpartij op school
Lees ook:Studenten gewond op Malta
Lees ook:Feest in Leiden eindigt in steekpartij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>