Tienermodel dood gevonden bij spoor

Nog maar zestien jaar en een modellencarrière voor zich, het tienermodel Gabby Joseph had een grote naam kunnen worden in de modellenwereld. Maar op paasmaandag viel dit hele plaatje uit elkaar. De tiener pleegde hoogstwaarschijnlijk zelfmoord.

Vlakbij het lokale treinstation in in Briton Ferry, in het zuiden van Wales, kwam het meisje om het leven toen ze door een trein aangereden werd. Waarschijnlijk is het meisje bewust op het spoor gesprongen toen de trein eraan kwam.

Op Facebook bleek het meisje een serieuze boodschap achter te hebben gelaten waarin ze zei dat “ze iedereen ging missen maar dit voor zichzelf moest doen. I love everyone”. Niet eerder ontvingen vrienden van haar zo’n soort post en dus probeerden velen haar nog te bereiken, dit alles tevergeefs. Het Facebookbericht is inmiddels verwijderd.

Het meisje had half april haar relatie na een jaar verbroken maar volgens een familielid van het meisje was er geen enkel teken van een depressie op te merken. Waarom het meisje zichzelf van het leven beroofd heeft is voor hen dan ook een raadsel.

Bron: HLN

Lees ook:Jarige tiener nodigt per ongeluk 200.000 mensen uit voor sweet 16 party
Lees ook:Gehandicapt meisje zit uren in loeihete bus
Lees ook:Meisje (17) slaat ruit eetcafé in
Lees ook:Meisje (14) geeft haai ervan langs
Lees ook:Tiener gooit baby voor bus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>