Jongen overlijdt na doel in nek

Het leven van de 12-jarige Casey Breese uit Wales draaide om voetbal. Hij was een veelbelovend voetballertje maar helaas bracht juist dit spel een einde aan zijn korte bestaan. De jongen overleed toen een voetbaldoel omviel en op zijn nek belandde.

Zoals zo vaak ging de jongen een balletje trappen op het voetbalveld van zijn club Caersws in Wales. Het ging mis toen de jongen de bal uit het doel wilde halen en met zijn voet verstrikt raakte in het net. Het doel zat blijkbaar niet goed vast want het hele ding belandde in zijn nek.

Per traumahelikopter werd de jongen naar een ziekenhuis gebracht maar de hulp mocht helaas niet meer baten. Kort na aankomst bleek dat de jongen overleden was. De desbetreffende voetbalclub annuleerde een wedstrijd uit respect voor de jongen en zijn familie. De politie is inmiddels bezig met een onderzoek en hoopt nadere informatie te kunnen achterhalen over de precieze toedracht van het ongeval.

Bron: HLN

Lees ook:Tiener overlijdt tijdens gamen
Lees ook:Meisje (14) overleden na val van paard
Lees ook:Tiener valt uit taxi en overlijdt
Lees ook:Man schiet ´per ongeluk´ jongen neer
Lees ook:Sterke stroming Zandvoort eist leven 17-jarige

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jongen overlijdt na doel in nek

  1. youtube geld

    voetbal is gevaarlijk
    jongen RIP
    maar kickboxen is toch wel het leukste wat er is iig vind ik dan..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>