Zwemmend zwanger

Foto: Mamarenza

In Polen weten ze blijkbaar niet helemaal hoe het zit met de bloemetjes en bijtjes en dertienjarige meisjes. Weer thuis in Polen na een vakantie in Egypte bleek de 13-jarige Magdalena Kwiatkowska plotseling zwanger. De moeder van het meisje ging door het lint. Niet tegen haar dochter maar tegen het hotel in Egypte. De Poolse vrouw is ervan overtuigd dat haar dochter door ronddrijvens sperma in het zwembad zwanger is geraakt. Volgens haar is er geen enkele mogelijkheid dat de zwangerschap op een andere manier is ontstaan. Ze heeft officieel een klacht ingediend en eist een schadevergoeding.

Lees ook:Verzonnen verkrachting bestraft
Lees ook:Schietpartij bij zwembad: 22-jarige gewond
Lees ook:Vrouw van 37 verkracht 15 jarige jongen en krijgt kind
Lees ook:Vakantie verpest!
Lees ook:Maxima zwanger?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwemmend zwanger

  1. darketje

    vraag me af hoeveel meiden/vrouwen dit echt zouden geloven?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>