Anti-verveeltip: The Informers!

Van complete vrijheid terug in de schoolbanken. De vakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Een hele omschakeling. Eén ding is zeker: als jongere hoef je je niet te vervelen. Als je al het werk voor school af hebt, de deur van de sportschool achter de dicht hebt geslagen en al je boeken uit hebt gelezen, kun je altijd nog naar de bioscoop. Daar staan weer heel wat mooie filmpleziertjes in de wachtrij om op het grote witte doek te verschijnen. Zo is op 23 september de première van Lover of Loser, de film na het boek van Carry Slee. Is dat je een beetje te soft? Ga dan op 10 september heen want dan draait The Informers voor het eerst in Nederland!

Het verhaal

The Informers is een misdaadthriller over een groep jongeren die er lustig op los leven zonder rekening te houden met enige sociaal-maatschappelijke regels. De film is gemaakt naar de roman van Bret Easton Ellis. Eerder schreef hij ook het verhaal voor de film Less Than Zero en American Psycho. De hoofd- en bijrollen zijn voor: Billy Bob Thornton (Eagle Eye), Kim Basinger (The Sentinel, 8 Mile), Mickey Rourke (Sin City, Man on Fire), Winona Ryder (S1m0ne en Jon Foster (Stay Alive).

Wil jij hem zien? 10 september, be there!

Een voerproefje wil ik je natuurlijk niet onthouden, dus de trailer zie je hier!

Lees ook:American Pie Reuninon gemist in de bioscoop?
Lees ook:Duistere magie in een boeiend koninkrijk
Lees ook:Jeugdfilm verboden in bioscopen
Lees ook:American Pie-acteur betrapt tijdens masturberen
Lees ook:Sterke magen gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>