Expositie studenten Saxion en Universiteit Twente

Studenten van de opleidingen Industrieel Product Ontwerpen (IPO) van Saxion en Industrieel Ontwerpen (IO) van de Universiteit Twente laten tijdens de septembermaand hun toekomstgerichte productontwerpen aan het grote publiek zien. Voor het zevende jaar tonen ze hun werk in de Bijenkorf in Enschede.

Bezoekers maken kennis met uiteenlopende innovatieve producten, ontwikkeld door jonge, veelbelovende ontwerpers en ingenieurs. De studenten werkten samen met en in opdracht van, vaak regionale, bedrijven en kenniscentra.

Zo is er dit jaar een nieuw gift pack ontwerp voor Grolsch te zien. Ook is er een elektrische scooter te zien met een futuristische uitstraling, in opdracht van scooterproducent Novox. Van het Enschedese 100% FAT is er een innovatieve verrekijker, waarmee virtuele objecten bekeken en beleefd worden.

De tentoonstelling is nog tot 28 september te bekijken op de begane grond van de Bijenkorf, links van de ingang aan het Van Heek plein.

Lees ook:Grolsch geeft heel Nederland rondje: ‘2 halen, 1 betalen’
Lees ook:Wake-up Vibe, wekker en vibrator tegelijk
Lees ook:Jongeren poetsen liever handmatig
Lees ook:Bijenkorf: van dolle naar dure dagen
Lees ook:PRO Exclusives Gorillaz Converse schoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>