Playstation 3 komt eraan!

http://www.ps3informer.com/playstation-3/images/ps3-clear-black-front.jpgAlle gamefreaks in Japan hebben geluk want de allereerste Playstations 3 zijn van hun. Ze stonden daar in lange rijen te wachten op de spelcomputer van Sony. Vanwege technische problemen lagen er maar 100.000 nieuwe Playstations 3. Foutje dus. Van Playstation 2 werden er wel 100 miljoen verkocht. Vrijdag zijn de Amerikanen aan de beurt.Hier in Nederland moeten we nog even wachten, of een retourtje Amerika boeken, want de Playstation 3 is hier pas te koop in maart. Heel Europa moet ook nog wachten tot maart.

Lees ook:Harry Potter 300 miljoen keer verkocht
Lees ook:Vijftien miljoen WK-voetballen verkocht!
Lees ook:PlayStation 2-console van de markt; Game Mania blijft verkopen
Lees ook:Sony onthult PlayStation 4 met streaming
Lees ook:Jonge toeristen massaal aan de paddo´s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Playstation 3 komt eraan!

  1. Tim

    ff een opmerking, vervang dat plaatje ff aub, dat is een dik verouderd plaatje, de nieuwe is mooier, vooral de controller, ma weer ff on-topic, ik wilde hem eerst importeren maar ik wacht tot 16 maart, dat is de voorlopige releasedate…….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>