Bowers & Wilkins introduceert de P3 hoofdtelefoon

De P3 hifi hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins garandeert een geweldige geluidsbeleving. Vernieuwde drive units zorgen voor een natuurlijk en uiterst gedetailleerd geluid. Een opvouwbaar design met specifiek ontworpen oorkussens zorgt voor een verbeterde akoestiek en maximaal comfort.

Met de P3 breidt Bowers & Wilkins haar assortiment met hoogkwalitatieve hoofdtelefoons uit. Net zoals de veel bekroonde P5 en C5 hoofdtelefoons maakt de P3 gebruik van de kennis en innovatie die Bowers & Wilkins gedurende de afgelopen 50 jaar heeft opgebouwd. Hierdoor geniet u met de P3 van een weergaloze kwaliteit en levensechte concert beleving.

De lichte en compacte P3 is gemaakt van duurzaam rubber en geborsteld aluminium. Dit resulteert in een comfortabele en lichte maar toch uiterst robuuste hoofdtelefoon. De P3 is opvouwbaar zodat u hem gemakkelijk in de compacte beschermhoes mee kan nemen.
De muzikale kwaliteiten van de P3 zijn het resultaat van talloze uren testen en luisteren. De P3 hoofdtelefoon is ontworpen en ontwikkeld door dezelfde ingenieurs die verantwoordelijk waren voor de Zeppelin Air en de befaamde 800 Diamond luidsprekers waarmee ook de Abbey Road Studio’s in Londen zijn uitgerust.

Oorkussens vormen een vitaal element in het ontwerp van hoofdtelefoons. Bij de P3 zijn de oorkussens speciaal ontworpen voor een beter geluid en maximaal luistercomfort. Samen met het gebruik van memory foam, wat zich vormt naar het oor, zorgt dit voor een ongekende luisterervaring.

De P3 hoofdtelefoon wordt geleverd met een beschermhoes en twee verschillende kabels. De eerste kabel is voorzien van afstandsbediening en microfoon voor gebruik met een iPhone/iPad. De tweede kabel is geschikt voor Android telefoons of andere mp3-spelers. Het verwisselen van kabels is eenvoudig dankzij de afneembare oorkussens.

De combinatie van de prachtige geluidskwaliteit, de specifieke eigenschappen en het opvouwbare design maken van de P3 de ideale hoofdtelefoon voor onderweg.

De Bowers & Wilkins P3 hoofdtelefoon is begin juni beschikbaar in een witte of zwarte uitvoering en kost 199 euro. De P3 is een aanvulling op het hoofdtelefoon assortiment van Bowers & Wilkins, wat nu bestaat uit de P5 (299 Euro) en de C5 (In-ear, 179 Euro).

Lees ook:Sony brengt nieuwe street style hoofdtelefoons
Lees ook:Philips CitiScape Denim-hoofdtelefoon voor urban look
Lees ook:Kleurrijke lichtgewicht Sony Walkman mp3-speler
Lees ook:T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z + hoofdtelefoon
Lees ook:De Mini Buddies Speakers laten van zich horen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>