Breng je favoriete muziek naar buiten deze zomer

Het mag dan geen topzomer zijn, toch kun je buiten best genieten van een heerlijke avond inclusief een lekker drankje en muziek. Voor dat laatste heb je natuurlijk wel een paar handige, compacte speakers nodig. We hebben een aantal toppers van Logitech voor je op een rijtje gezet.

De meest recente muziek altijd en overal delen met vrienden, dat kan met de Logitech Mini Boombox. Als draagbare speaker en handsfree-apparaat sluit de Logitech Mini Boombox perfect aan op smartphones, tablets en andere Bluetooth (A2DP) apparaten. De kleine klankkast zorgt voor een uitstekende akoestiek en een verbeterde bas-weergave zodat zelfs buiten, op de camping of het strand te genieten van muziek. Het toestel werkt op interne batterijen die voor maar liefst tien uur muziek zorgen. Dankzij de toetsen die oplichten bij gebruik is dit toestel makkelijk te bedienen, ook als het donker wordt in je tent of caravan. Meer informatie: Logitech Mini Boombox – Bluetooth speaker – Zwart en Logitech Mini Boombox – Bluetooth speaker – Wit.

De draadloze Wireless Boombox leent zich goed voor spontane feestjes. Gebruik je tablet of smartphone als een touchscreenspeler of afstandsbediening zodat je stereogeluid naar deze speakers kunt streamen. Plaats de Wireless Boombox binnen tien meter van je mobiele apparaat en dit apparaat zorgt voor een hoogwaardig geluid. Neem hem dus overal mee naartoe, in of om het huis, naar vrienden of op reis. De speakersvullen met gemak een gemiddelde kamer, terras of clubhuis met muziek. Meer informatie: Logitech Wireless Boombox Z715

We zien deze zomer speelse, lichte en vrolijke kleuren. De Logitech Rechargeable Speaker S315i luidspreker is verkrijgbaar in roze, groen, wit en zwart. De hippe look wordt gecombineerd met een goede geluidskwaliteit en dankzij de ingebouwde batterij geeft de speaker tot twintig uur luisterplezier. Of je nu een iPhone of een iPod hebt, met deze speaker kan je ze makkelijk gebruiken en tegelijkertijd ook opladen. Meer informatie Logitech S315i – Docking station voor iPod en iPhone – Wit, Logitech S315i – Docking station voor iPod en iPhone – Zwart en Logitech S315i – Docking station voor iPod en iPhone – Roze.

De Logitech Rechargeable Speaker S715i past makkelijk in een reistas of rugzak en is stevig en robuust genoeg om op reis mee te nemen. Het bijgeleverde opbergdoosje, waarin ook de stroomadapter kan worden opgeborgen, zorgt voor een extra bescherming tijdens de reis. Acht op maat gemaakte drivers geven heldere hoge tonen en zorgen voor een muzikaal einde van elke zomerdag. Meer informatie: Logitech S715i – Portable Speakerdock voor iPod en iPhone.

De Logitech Pure Fi Anywhere 2 zorgt overal voor een helder geluid met optimale bas. Dankzij de oplaadbare batterij kan er tot tien uur lang van muziek worden genoten. De hoes beschermt de speakers in je koffer. Ook is de speaker een handige extra adapter voor op reis. Laad de iPod of iPhone op via dit toestel en speel ondertussen met de draadloze afstandsbediening de beste nummers af. Meer informatie: Logitech Pure-Fi Anywhere 2 – Docking station – Zwart.

Lees ook:Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini
Lees ook:Logitech introduceert krachtig PC-speakersysteem
Lees ook:Kleine kleurrijke muis makkelijk mee te nemen
Lees ook:De Mini Buddies Speakers laten van zich horen
Lees ook:Bescherm je iPad met Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>