Van kladblok naar laptop; tips bij aanschaf van Campusshop

Ging je vroeger voor je studie even naar de winkel voor een kladblok en wat pennen, tegenwoordig is een laptop onmisbaar voor wie gaat studeren. Maar zo veel soorten studies, zo veel soorten laptops. Investeren en keuzes maken dus, en dat betekent; de laagste risico’s en de hoogste zekerheid.

Omdat studenten geen dag zonder laptop kunnen, heeft CampusShop.nl, in samenwerking met nu inmiddels 130 onderwijsinstellingen, het concept van laptops inclusief unieke Zorgeloos Leren Garantie ontwikkeld, die bovendien tegen een studententarief aangeboden worden.

Investeringstips en adviezen voor studenten

  1. Check altijd eerst bij je opleiding wat de belangrijkste vereisten zijn voor een laptop. Maar bedenk ook waar je de laptop privé voor gebruikt. Moet je zware software gebruiken of alleen de basis zoals Word en Excel maar wil je ook gamen en film kijken? Maak een eisenlijstje zodat je een houvast hebt.
  2. Bepaal wat voor jou de belangrijkste criteria in gebruik zijn. Ben je veel op pad met je laptop en zijn dus de batterijduur en het gewicht belangrijk dan kan een ultrabook een goede optie zijn.
  3. Midden in een tentamenweek pech krijgen met je laptop betekent gegarandeerd stress. De gratis 2-jarige Zorgeloos Leren garantie zorgt in ieder geval voor een ultrasnelle reparatie en een leen laptop. Weeg ook af of het nuttig is een extra verzekering af te sluiten tegen water- of valschade en diefstal, aangezien een laptop de hele dag ‘on the go’ is.

Als gevolg van het groeiende aanbod wordt het voor studenten steeds moeilijker de juiste keuze te maken. Dit jaar introduceert CampusShop.nl een aantal nieuwe online tools zoals een laptop koopgids, de speciale laptop selector en natuurlijk productfilmpjes. Uit ervaring blijkt dat veel studenten hun nieuwe laptop eerst willen kunnen zien en uitproberen. Je kunt de CampusShop laptops tijdens deze back2shool periode gaan bekijken in de Paradigit Winkels of tijdens de speciale Campustour die tijdens de introducties langs de grootste studentensteden aanwezig zal zijn.

20 Augustus Amsterdam VU Idee 12.00 – 17.00
21 Augustus Tilburg Top Dag 12.30 – 16.30
22 Augustus Rotterdam Eureka 13.00 – 17.00
23 Augustus Maastricht Inkom 12.00 – 15.00
30 Augustus Amsterdam UvA Intree 13.00 – 17.00

Lees ook:Ouders meest invloedrijk bij aanschaf studielaptop
Lees ook:Goedkope laptop voor arme kinderen
Lees ook:Meppel deelt gratis laptops uit
Lees ook:School leert jongeren model worden
Lees ook:Samsung Chromebook: betaalbare lichtgewicht laptop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Van kladblok naar laptop; tips bij aanschaf van Campusshop

  1. Bart

    Weet iemand waar ik ergens die laptop koopgids kan zien?
    Ik ben ook student en mijn laptop is laatst kapot gegaan, dus ik ben nu vrij dringend op zoek naar een nieuwe laptop.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>