538 voor War Child week van start

538 voor War Child is weer van start gegaan! Nog tot en met 16 maart is er van alles te beleven in het hele land. En diverse artiesten leveren muzikale bijdrage, denk aan: Frans Duijts, Quintino, Glennis Grace, Bingo Players, Waylon, DI-RECT, Basto, Ferry Corsten, Shermanology en Shary-an.

Tijdens de actieweek draait alles om ‘talent’. Naast de zangtalentenjacht ‘Maak’t Of Kraak’t Voor War Child’, staat er in de acht steden een open podium. Hier kan iedereen voor 12,- euro optreden voor de camera’s van TV 538. SBS 6 registreert de volledige actieweek en besteedt er dagelijks uitgebreid aandacht aan in de vroege en late editie van Shownieuws.

Het doel van de actieweek is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderwijsprogramma van War Child. Want 28 miljoen oorlogskinderen zien nooit een leraar. Daar moeten we wat aan doen en daar gaan we wat aan doen!

Bekijk voor het laatste nieuws en de planning:
www.538voorwarchild.nl

Lees ook:538 voor War Child: 9 tot en met 16 maart
Lees ook:72984 oorlogskinderen krijgen hulp door 538-actie
Lees ook:Eerste gemeentes 538 voor War Child zijn bekend
Lees ook:Vandaag kick-off van actieweek 538 voor War Child
Lees ook:Project P: Stop Het Pesten – Johnny helpt Jordy in Hoofddorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>