Zwarte Cross: vrijdag nu ook volledige festivaldag!

Op 26, 27 en 28 juli 2013 zal voor de 17de keer het Zwarte Cross Festival plaatsvinden in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Vandaag zijn de data van voorverkoop en inschrijving bekend gemaakt. Daarnaast heeft de organisatie, De Feestfabriek, al goed nieuws: de vrijdag zal namelijk een volledige festivaldag worden.

Dat wil zeggen dat het (gehele) festivalterrein vanaf ’s ochtends de poorten al opent en dat er ook gecrosst gaat worden. Hiermee wordt de vrijdag qua hoeveelheid programma aanbod een vergelijkbare festivaldag met de zaterdag en de zondag. De voorbereidingen zijn in volle gang en de inschrijvingen beginnen over een paar weken al! Op de laatste editie in van het jaarlijkse evenement kwamen ruim 156.000 mensen af.

Data Zwarte Cross 2013
Start inschrijvingen deelname: 12 november ’12
Voorverkoop leden ZC magazine Harder!: 19 november ’12
Aanvang kaartverkoop algemeen: 26 november ’12
Zwarte Cross: 26, 27 en 28 juli ’13

De prijzen, de nieuwe crossklassen en de eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt. Op de Zwarte Cross kwamen elk jaar meer bezoekers af dan het jaar ervoor. De organisatie adviseert niet te lang te wachten met inschrijving en kaartverkoop.

http://www.zwartecross.nl

Lees ook:Kaart-en muntprijzen Zwarte Cross stijgen in 2014 niet
Lees ook:Zwarte Cross wordt roze cross…
Lees ook:Bezoekersrecord Zwarte Cross 2013: 162.795
Lees ook:Jongeren voor tientje naar Zwarte Cross 2012
Lees ook:Backflip met auto op Zwarte Cross 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>