In een string of topless op het strand: in Parijs mag het niet

Parijs geeft het goede voorbeeld, daar mogen vrouwen niet meer topless zonnen. Ook strings zijn verboden. De boete is 38 euro. De gemeente wil de rust, de veiligheid en de openbare orde bewaren. Van mij mogen ze het overal invoeren want als ik hier in Nederland op Zandvoort lig en om me heen kijk, zie ik overal oude gerimpelde tieten. Daar ontkom je niet aan..

Alsof het iemand boeit dat een vrouw van 50 stepen boven haar ‘truitje’ heeft. Nee, van mij hoeft het echt niet, dat topless zonnen. Van de week zat ik aan het zwembad, kwam er ook een oude vrouw langslopen in haar string. Alsjeblieft, trek een broekje aan.

Nog even ter info over Parijs: Sinds 2001 worden iedere zomer langs de Seine kunstmatige stranden
aangelegd. Deze zijn zeer populair bij de bevolking; verwacht wordt dat
dit jaar zo’n vier miljoen mensen gebruik zullen maken van de stranden.

Lees ook:Nederlanders kijken mensen; bang voor diefstal op strand
Lees ook:Jongeren overvallen gehandicapte vrouw en doden haar hondje
Lees ook:Vetrollen en string grootste afknappers op het strand
Lees ook:Britten gevangen in Dubai om seks
Lees ook:Leerlingen sturen naaktfoto´s lerares hele school door

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “In een string of topless op het strand: in Parijs mag het niet

  1. Boze Buur

    Boeie, is dit nieuws? Laat iedereen het lekker zelf uitmaken?! Kan kijk je tog lekker niet?

      /   Reply  / 
  2. RubGameStar

    ja gadverdamme joh je hebt helemaal gelijk.
    laatst zat ik aan t meer en daar LAG een helemaal NAAKTE OMA ( K denk rond de 80 !!! ) HELEMAAL GERIMPELD.
    DOE MIJ MAAR EEN JONGER MEISJE VAN 18 ofzo…/ gadverdamme k moest bijna kotsen.

      /   Reply  / 
  3. Clara

    Beetje bekrompen. Als je strak bent mag t wel anders niet… Kom op zeg het is 2006. Als je het niet zint kijk je toch lekker de andere kant op. Topless zonnen is niks mis mee voor zowel jong als oud. Mocht je dat wel vinden moet je jezelf maar eens na gaan. Gr Clara

      /   Reply  / 
  4. Regina

    Ik vind dat iedereen het zelf maar moet weten. Ik lig zelf op het strand altijd topless, moet er niet aan denken om een topje aan te hebben. Ik ben wel eens het zwembad uitgestuurd, omdat ik daar ook topless was.

    Mijn vriend en ik gaan als we samen het strand bezoeken altijd op het naaktgedeelte liggen, heerlijk, als het zo warm is moet je geen kleren aan je kont hebben.

    Kortom: Laat mensen die naakt willen zonnen lekker naakt zonnen, laat mensen die topless willen zonnen lekker topless zonnen en laat mensen die zowel een topje als slipje aan willen houden dat lekker doen.

      /   Reply  / 
  5. Ted

    Ik vind dat iedereen het zelf moet weten. Het is juist erg bekrompen dat men anno nu met zulke verboden komt.

    Wat is er zo raar aan een string of een paar borsten?

    Heel lang geleden was naakt heel normaal. De Olympische Spelen werden bijvoorbeeld zelfs naakt gehouden. Er is later ook een tijd geweest waar het tonen van een blote enkel al harde porno was. Willen we daar naar terug?

      /   Reply  / 
  6. Birgit

    Iedereen moet zelf weten wat hij/zij doet. Alleen als je helemaal naakt wilt creëren, dan moet je dat op een speciaal daarvoor aangewezen plaats doen. Ik lig, zwem, loop, sport etc op het strand altijd topless in een string en voel me daar super prettig bij. Ook aan het zwembad draag ik deze kleding met als gevolg dat ik er ook wel een uitgestuurd ben. Nou daar pakt het zwembad zich alleen zelf mee, want dan kom ik dus nooit meer terug! Lang leve de emancipatie!

      /   Reply  / 
  7. Birgit

    Helemaal met je eens Clara. Mag ik uit jouw reactie opmaken dat jij ook altijd topless zont?

      /   Reply  / 
  8. Dj-Chris

    Ik vind ook dat iedereen het voor zich zelf moet weten. Als het me niet bevalt kijk ik de andere kant op. Mischien heb ik ook bij oudere ook zo iets van gatverr, maarja toch moet iedereen het zelf weten. Wat heeft de nieuwe regel met veiligheid te maken??? Volgens mij moet de portomenee van de overheid weer gevult worden met boete’s van onschuldige burgers, dat is helaas ook in anno 2007

      /   Reply  / 
  9. Thea

    Vroeger had ik een bikini aan maar nadat ik het voor het eerst een keertje topless had gedaan wil ik niet meer anders. Net als voor mannen is het ook voor vrouwen veel lekkerder om topless te zonnen en te zwemmen. Niet meer zo een klef nat bovenstukje aan maar direct de warmte van de zon op je voelen.
    Maar wat wil Magali van Wieren eigenlijk? Krijgen we een keuringspolitie op het strand wie mooi genoeg is om topless te liggen of niet? Welk broekje wel kan en niet? Moet iemand die minder mooi geschapen is een burka aan op het strand?
    Ik vind het eigenlijk discriminerend van van Wieren tegen over ouderen, ook al ben ik nog jong (24).
    En Parijs zit ook op de verkeerde weg. Dat topless zonnen onrust bengt en de veiligheid verstoort heb ik nog nooit gehoord. Volgens mij is het juist in de buitenwijken van Parijs waar je zeker niemand topless zal zien altijd onrustig.
    Laten we elkaar wat ruimte geven.

      /   Reply  / 
  10. stefan

    Sinds een jaar zwem ik naakt, het bevalt me prima, nu zon ik ook naakt, eerst was het onwennig, maar nu vind ik het heerlijk.
    Naakt zijn in de natuur !!

      /   Reply  / 
  11. jeroen

    He birgit Even over naar een zwembad gaan in een string. Voor jou als meisje is die stap net even kleiner dan ik als jongen. Ik wil heel graag in een string naar een zwembad in Nederland maar ik ben toch enigsins bang dat ik, of er uit gestuurd word of nagekeken word ofzo. Eigenlijk moet ik er schijt aan hebben wat anderen denken maar toch.
    Graag reactie’s svp!!
    Jeroen

      /   Reply  / 
  12. Erik

    Hoi Regina en Stefan,Ik vind naakt zwemmen en zonnen heerlijk.
    Bij Scheveningen kun je zelfs heerlijk naakt op een terrasje zitten. Je went er zo aan. Ik ben nu 24. en ik geniet nu van het strand zonder kleding

      /   Reply  / 
  13. Kris

    Zo denk ik er ook over, we zijn de eerste maal in turkije geweest en mijn vriendin lag als enigste aan het zwembad zonder topje, maar niemand zei wat en ze vindt het heerlijk om bruine borsten te hebben!Trouwens was de eerste maal dat ze het probeerde!

      /   Reply  / 
    1. Sikko Bakker

      He jeroen,

      Beetje late reactie. Ik draag zowel op het strand als in het zwembad een string. Is echt een heerlijk vrij gevoel.

        /   Reply  / 
      1. de echte sikko bakker

        beetje zielig dat men zijn eigen naam niet durft te gebruiken en mijn naam gebruikt… maar ja, dan maar even via de webredactie onderzoek laten doen: flauw en kinderachtig!!!!

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>