Go Go Power Rangers; game exclusief voor Xbox Kinect

Iedereen heeft dezelfde evolutie ondergaan doorheen zijn of haar jeugd. Van cowboy en indiaantje spelen, naar soldaatje spelen, om je uiteindelijk in te leven het summum van vechtfantasieën: de Power Rangers. In 1993 kwamen ze voor het eerst op televisie. In geen tijd morphte iedereen op de speelplaats mee. Nu is er de game Power Rangers Super Samurai, exclusief voor Xbox Kinect.

Power Rangers Super Samurai is een mix van gevechtskunsten en fitness. Het is van cruciaal belang om samen te werken en verantwoordelijkheid op te nemen. Anders zal je het nooit kunnen halen van Master Xandred en Serrator. Door samen te werken vorm je immers MegaZords en uiteindelijk de Super Samurai. Deze game is actie vanaf de eerste minuut. Met behulp van de Black Box vormen de Power Rangers de legendarische MegaZord combinaties.

Klik op de titel voor meer informatie of bestel ‘m bij bol.com: Power Rangers: Super Samurai.

Lees ook:Epic Mickey: The Power of Two is er
Lees ook:De power van Tj
Lees ook:Super Mario Bros classics in metro New York
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:SpangaS de Game; bezoek zelf het Spangalis College

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>