Te dik voor het leger

http://clinton1.nara.gov/White_House/EOP/OVP/images/army.gifAustralie zal in 2010 te weinig militairen hebben. Jongeren worden te dik en gebruiken te veel marihuana waardoor ze niet het leger in kunnen. De ongezonde leefstijl, het ouder worden van de bevolking en de commercie van bedrijven zorgen er ook voor dat Australie straks een probleem heeft..Als de trend zich doorzet zullen de Australie Defence Forces (ADF) in 2010 nog maar 48.500 militairen tellen. Dit zijn er toch best veel? Maar Minister Hill van Defensie wil juist 55.000 man in dienst hebben rond die tijd.

Junkfood zorgt ook voor dikte onder de jongeren daar. Het schijnt dat in Australie de meeste dikke jongeren wonen. Ongeveer 25 procent van de jeugd is daar te dik. Ik wist dat niet en dacht dat in de VS de meeste dikke mensen wonen.

Lees ook:Brits leger heeft in Irak jongeren ernstig mishandeld
Lees ook:Giftige reuzenpad gek op discolicht
Lees ook:Spelletjes spelen voor films
Lees ook:Slapende verkeersleider zorgt voor vertraging
Lees ook:Belgische jongeren willen massaal het leger in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>