Jongen doet gek en dondert uit achtbaan

http://www.kidsvakantiegids.nl/px/6-achtbaan.gifDacht een 20-jarige jongen uit Loppersum even grappig te zijn: hij ligt nu mooi in het ziekenhuis. Op de kermis van Delfzijl maakte de jongen een ritje in de achtbaan. Het is onduidelijk of hij had gedronken, maar de sukkel haalde allemaal rare capriolen uit, waardoor hij uit het karretje vloog. Hij is er nog goed vanaf gekomen met schaafwonden en kneuzingen in de maagstreek..Omstanders zeiden dat hij zich bijzonder onverantwoordelijk had gedragen en dat dat de reden was van zijn val. De kermis dacht nog dat het aan de achtbaan zelf lag, waardoor de attractie stilgezet werd om te kijken of alles nog wel goed was.

Lees ook:Dansen op een politieauto
Lees ook:Jongen onthoofd door achtbaan
Lees ook:Achtbaan in achtertuin
Lees ook:Test de Formule X met je leven
Lees ook:Doe maar 301 ritjes in de achtbaan!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Jongen doet gek en dondert uit achtbaan

  1. heleen en dyonne

    Jemig! Wat een jongen?…Tjah van stoer doen komt huilen he:P
    eigen sguld..hij durft vast niet meer in de achtbaan te zitte
    doei

      /   Reply  / 
  2. Sjakie

    Al zou ik die gozer op straat tegenkomen zou ik ze hart eruit rukken, marineren in ze bloed, frituren, opeten, en uitkotsen in z’n bek… Maarja, wie ben ik…

      /   Reply  / 
  3. zeg ik niet

    hej allemaal. Wat doen jullie allemaal onaardig tegen die jongen. Het is misschien dom wat hij deed maar dan hoeven jullie niet zo abnormaal te doen dat vind ik wel dom hoor je moet blij zijn dat hij niet dood is!! als jullie zo doen zijn jullie nog dommer dan die jongen uit de achtbaan.

      /   Reply  / 
  4. sam

    ik ben het met je eens ;) hoe zouden jullie het vinden als jij dat was ? nou ik denk niet leuk en dat mensen er nog dom over praten al helemaal niet en waarom moet die jongen sukkel genoemt worden is dat stuk ?

      /   Reply  / 
  5. jooooooooo

    sukkel! hij lijkt op remcoo~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  6. joooooooo

    roestig op internet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>