Vieze luiers door de stad

Tieners in Milwaukee (USA) moeten beter de broek aanhouden. Of in ieder geval anticonceptie gebruiken. Grote posters met een smerige luier erop moeten hen wijzen op de nadelen van tienerzwangerschappen en hen ervan weerhouden zwanger te worden.

De posters hangen overal in de stad om de jonge meisjes te beschermen tegen een zwangerschap op jonge leeftijd. Naast de smerige luier staat de tekst: “Scratch and Sniff”, krab en ruik. Degenen die niet eerst verder lazen en het hebben geprobeerd hadden geluk. De daadwerkelijke boodschap luidt namelijk: “Deze poster stinkt niet, maar de gevolgen van een tienerzwangerschap doen dat wel.”

De posters zijn onderdeel van een grote campagne tegen tienerzwangerschappen. De posters zien er bewust smerig uit zodat het de jonge meiden afschrikt en verrast. Hopelijk beseffen zij hierdoor dat de gevolgen van een tienerzwangerschap erg moeilijk zijn. Milwaukee heeft heel wat jongeren te waarschuwen, deze stad staat in de top 10 van de Amerikaanse steden met de meeste tienerzwangerschappen.

Lees ook:Jongeren in Volendam aan de drugs
Lees ook:‘Reuzenbaby’ valt vrouwen lastig
Lees ook:‘I love…’ reclame werkt averechts
Lees ook:Wees geen geldezel, pas op je pas!
Lees ook:Nijmegen jouw stad? Laat het zien!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vieze luiers door de stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>