Voor wie nog geen inspiratie voor Valentijnsdag heeft

Valentijnsdag staat voor de deur en dus kleurt Nederland weer rood. Tijd om je geliefde, familie of vrienden te laten weten dat je van ze houdt. Dit jaar zijn vooral cadeaus waar jij en je geliefde samen van kunnen genieten populair, zoals een leuk datingspel, hartvormige champagneglazen en matchende koffers voor een weekendje weg. Een hartvormige spaarpot is het ideale middel om te sparen voor dat relaxte weekendje weg.

V&D helpt je bij het inpakken van je koffer. Behalve je mooiste Valentijnsoutfit moet er natuurlijk ook een plekje in de koffer gereserveerd zijn voorr… het Valentijnscadeau. Een giftbox met lekkere verzorgingsproducten, een warme badjas of mooie lingerie. Je kan je Valentijn dit jaar ook veroveren met speciale wenschocolade. Chocolade met liefdeswensen om alleen op te eten of speciaal om samen te delen met je geliefde. Dit zijn dé musthaves om er een geslaagd en relaxed weekendje weg van te maken.

Look voor Valentijn
Goed voor de dag komen op de dag van de liefde, doe je met een rode twist. Een Valentijn eye-catcher voor de dames is de rode blazer en voor de heren een mooi rood overhemd. Het rood voor de dames wordt op een speelse manier doorgevoerd in de broek en wordt één geheel met bijvoorbeeld een witte blouse en bijpassende accessoires. De mannen maken hun Valentijnslook af met een casual blazer en broek. Met de juiste fashionitems en accessoires ben je op je mooist voor jouw Valentijn.

Lees ook:Livera deelt gratis 30.000 rode rozen uit aan mannen op CS
Lees ook:Nederlanders biechten massaal geheime liefde op
Lees ook:Stop voor rood is een feestje
Lees ook:Tiener steelt miljoen euro
Lees ook:Jongeren negeren rood stoplicht met ongeval tot gevolg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>