Ali B. nu dj

Zaterdagavond zal Ali B. op de radiozender Juize FM te horen zijn. Dit keer niet als rapper, maar als dj. Wie heeft dat bedacht? Hij zal samen met zijn rappende neef Yes-R een twee uur durend programma presenteren. Meerdere rappers willen blijkbaar hun kunsten laten zien in de dj wereld, want naast Ali B zullen ook de rappers Negativ en E-life dit weekend op Juize FM voorbij komen. Negativ, bekend van zijn single ‘Niks is wat het zijn moet’ is vrijdagavond aan de beurt. E-life, bekend van zijn hit ‘More days to come’, zal zaterdag- en zondagmiddag zijn dj-kunsten laten horen. Misschien willen Negativ en E-life net als Ali B. in Madame Tussauds terecht komen, het is ze in ieder geval nog niet gelukt als rappers. En waarom staat Ali B. eigenlijk in Madame Tussauds, zo goed verkopen zijn singles niet…

Lees ook:Armin van Buuren als wassenbeeld in Madame Tussauds
Lees ook:Juize met DJ Jeff Enser vanaf vanavond op SLAM!FM
Lees ook:Adele krijgt wassenbeeld in Madam Tussauds
Lees ook:Prins met tekort aan haar
Lees ook:Negativ, Keizer, Brace en Darryl rappen in de sneeuw

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ali B. nu dj

 1. Ben

  Magali, veel succes en plezier!!!!

    /   Reply  / 
 2. Magali

  Bedankt!!! gaat zeker lukken!

    /   Reply  / 
 3. buldog

  NEGATIV is de lijpste rapper

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>