Drama in Jamie’s Fifteen

Het restaurant van Jamie Oliver in Amsterdam, Fifteen, is overvallen. Drie gemaskerde overvallers bonden het personeel vast en gingen er vandoor met een geldbedrag. Er is niet zoveel geld gestolen omdat de meeste mensen elektronisch betalen. Fifteen is erg geschrokken en is heel blij dat de medewerkers rustig zijn gebleven. Ja duh, wie gaat er herrie schoppen als er een pistool op je gericht wordt? Ook zijn ze wel blij dat niemand gewond is geraakt. Ja, want dan moeten ze ook nog een opdraaien voor die kosten ook. Ik heb Jamie’s serie waar kansloze jongeren worden opgeleid tot chefkok wel gevolgd. Echt grappig. Een gozer kwam gewoon rechtstreeks uit de gevangenis daar naartoe. Misschien hebben boze afvallers van de serie wel de overval gepleegd. Ik ben benieuwd.

Lees ook:Zusje Britney Spears zwanger van oude man!
Lees ook:Kok Jamie Oliver heel erg invloedrijk
Lees ook:Nieuwe album van Jamie Cullum: Momentum
Lees ook:Mooner gewond aan kont
Lees ook:Jongeren kunnen niet met geld omgaan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Drama in Jamie’s Fifteen

  1. Melissa

    hmm ik heb 1 aflevering gekeken, zeker wel grappig idd. de manieren van sommigen. haha. maar ja dan zijn die tough guys opeens stil met zo’n pistool tegen hun kop :P

      /   Reply  / 
  2. Steven

    Hm, waarschijnlijk dachten ze gewoon dat er meer te halen was en met dat soort acties haal je wel altijd het nieuws ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>