TMF Smash geen succes

Meisjes met de handtekening van Brace op hun broek van 12 jaar, meegillende jongens van 14 jaar, en een aantal verdwaalde volwassenen, dat is TMF Smash. Vanavond traden Brace, Lange Frans en Baas B., Lucie Silvas, Hind en de Sugababes op in de Melkweg…

Druk was het niet..alleen in de V.I.P ruimte waar veel meisjes(ook jongens) naartoe gingen voor een handtekening en een fotootje met Brace of Hind. De Sugababes hadden echte sterallures, ze lieten het publiek bijna drie kwartier wachten.

Voor liefhebbers van Lange Frans en van Lucie Silvas is TMF Smash leuk..Maar ik denk niet dat veel mensen beide artiesten leuk vinden. Ik vond het in ieder geval niet zo veel aan.

Lees ook:Sugababes uit elkaar?
Lees ook:Lange Frans nieuwe dj SLAM!FM; sidekick Nicky Verhage
Lees ook:Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD
Lees ook:Best of 538 Dance Smash vol. 2 verkrijgbaar
Lees ook:Lange Frans moet dokken!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “TMF Smash geen succes

  1. corina

    haai..ik was 2 oktober bij tmf smash maar ik dacht dat lange frans en baas b moesten optreden maar ik heb ze helemaal niet gezien terwijl ik daar eigenlijks voor kwam..maar verder was het erg gezelig kusss

      /   Reply  / 
  2. Jill

    Ik als grote fan van Lucie Silvas vond het geweldig!!! De zaal waar Lange Frans en Baas B optraden was echt propvol. Brace vond ik echt niks aan. Racoon was een beetje eentonig, maar de Sugababes was het wachten wel weer waard. Ze gaven een leuke show weg! (afgezien van een saggo Mutya)
    Die Liset Alea heb ik niet gezien, maar ik hoorde dat er maar iets van 20 mensen in die zaal stonden.
    Ik ging voor Lucie en daar heb ik dan ook uitermate van genoten! Ik vond het erg leuk!

      /   Reply  / 
  3. Magali

    Ow..Lange Frans en Baas B. kwamen tegelijk met Lucie Silvas.. misschien heb je het daarom gemist!? Brutus en Ninthe waren er ook. Brace was inderdaad niet zo boeiend. Sugababes was wel leuk (stond helemaal vooraan) , maar Mutya is volgens mij altijd sjagerijnig?

      /   Reply  / 
  4. Laura

    hello luitjes, ik was ook op tmf smash en vond t egt hartstikke gezellig was alleen me camera vergeten heeft iemand een aantal leuke goeie foto´s voor mij? dan heb ik tog nog een leuke herinnering..

      /   Reply  / 
  5. Magali

    Ja ik had wel een aantal leuke fotos gemaakt en die had ik op deze blog gezet, maar ze zijn ineens weg! Ik vond het allemaal een gedoe. had ik een vip kaart, moest ik nog steeds wachten totdat k daar naar binnen mocht!

      /   Reply  / 
  6. corina

    eey heeft iemand nog leuke foto’s van lange frans een baas b van 2 oktober zou je ze dan naar me willen sturen bedankt alvast kuss

      /   Reply  / 
  7. Trudie

    Halloooooooeeeuuuuw,

    Brace was de beste van allemaal over de hele avond gezien. Wat een geweldige band, dat zijn geen koekebakkers! Deze jongens weten wat BOUNCEN is! Zware jongens die het klappen van de zweep wel kennen, een aantal niveautjes hoger dan de rest in dit kouwe kikkerlandje, Marco B, Hind, Intuine, Kane, Trijntje, eat your hart out! Brace, ik ben verliefd! (niet op jou maar wel op de drummer)

      /   Reply  / 
  8. Fransie

    Beetje late reactie, maar toch!
    TMF Smash was een geweldige avond met veel veelbelovende optredens. Jammer dat het niet uitverkocht was.
    RACOON, BRACE en LANGE FRANS + BAAS B vond ik niet meer dan middelmatig. De laatste speelde in de kleine zaal, wat opmerkelijk is gezien hun populariteit. HIND had speciaal voor deze avond haar hele band mee en SUGABABES deden plichtmatig hun set en waren binnen 60 minuten klaar (zonder toegift). Beide optreden waren zeer de moeite waard gezien ze beiden veel nieuwe nummers speelden.
    LUCIE SILVAS en met name LISET ALEA waren de 2 grote beloftes van de avond. Beiden dames waren zeer energiek en LISET viel met name op door haar aparte stijl. Jammer dat de zaal bij haar maar voor een kwart gevuld was.

      /   Reply  / 
  9. DanielA

    Hi Trudi,

    Ik ben het Helemaal met Y eens TV de band maar vooral die lekkere Drumster van Brace hmmmm

      /   Reply  / 
  10. Lianne

    hey, Mutya is heus niet altijd sacho hoor!
    Ze was die dag ziek en wist niet of ze wel kon optreden!! Dat zag je ook wel aan haar… Liset Alea was trouwens echt onwijs goed, ben helemaal fan geworden!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>