Huub en Claire getrouwd in Gouden Kooi

Hoe mediageil kun je zijn! Huub en Claire uit de Gouden Kooi zijn gisteren getrouwd. Het was nog maar de vraag of het huwelijk nog door ging. Huub had het eerder op zijn vrijgezellenfeestje erg gezellig met een aantal vrouwen. Ook schold hij de moeder van Claire uit. Claire en haar moeder betrapten Huub terwijl hij de nekken van strippers zoende en aan hun borsten zat. Toen zijn aanstaande bruid huilend wegliep, barstte de dronken Huub in woede uit. Hij vond dat hij niets fout had gedaan. Claire en haar moeder kregen een stortvloed aan scheldwoorden over zich heen. Rond twaalf uur gistermiddag bood Huub daar zijn excuses voor aan, waardoor het huwelijk alsnog door kon gaan.

Medebewoners Brian, Amanda en Jaap probeerden het huwelijk te verstoren door spandoeken omhoog te houden met de woorden: ‘Claire doe het niet’ en 'Claire doet het wel'. Een foto van het koppel werd met stiften beklad. Ook werd de ceremonie verstoord door zang en gegil van Jaap en Amanda en werd een deel van de bruidstaart in de vijver gegooid.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Huub en Claire getrouwd in Gouden Kooi

  1. Giselle

    Wat een idioten daarzo. Wie trouwt er nou iemand die de dag ervoor aan de borsten van iemand anders zit!???

      /   Reply  / 
  2. DJ-Chris

    Huub heeft geen respect voor Claire, en Claire niet voor zichzelf, schiet lekker op zo.

      /   Reply  / 
  3. chantal

    hoe do kan je zijn is ze nou echt zo blond huub delazert haar gewoon hij odet het gewoon voor het geld zo maakt mij meer kans er op n kler is gewoon ene gekope hoertje snap haar ouderniet

      /   Reply  / 
  4. JS

    Jongens, jullie geloven toch niet dat dit echt is? Je hebt toch geen enkel zelfrespect als je trouwt met iemand die je moeder voor stinkwijf uitmaakt? Als het wel echt is moet die Claire opgeborgen worden, want dan is ze krankzinnig…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>