Tv voor jongeren passé

TelevisionWaren mensen vroeger blij dat ze tenminste een televisie hadden, nu geven jongeren er nog maar weinig om. Internet drijft jongeren bij de televisie vandaan.

Steeds meer neemt de computer, en daarmee ook het internet, een belangrijke plaats in voor jongeren. De afgelopen jaren zijn jongeren steeds vaker op het wereldwijde web te vinden. Negen van de tien jongeren zijn elke dag online, dat blijkt uit cijfers van her CBS.

Vooral mailen, chatten, muziek en films downloaden is populair. Ook kijken de jongeren programma’s online op de tijden wanneer het hen uitkomt. Rustig op de bank tv kijken is er vaak niet meer bij. Zo’n 40 procent van de jongeren onder de achttien jaar kijkt helemaal geen tv meer of rond de tien uur per week. Tien jaar geleden lag dat percentage nog op 24 procent.

En jij? Hang jij nog vaak voor de buis of kijk je het wel op internet? Doe de poll en laat het me weten!

Bron: RTL

Lees ook:Liever chatten dan tv kijken
Lees ook:Online video kijken populair
Lees ook:Studenten blijven op de hoogte via tv
Lees ook:Het nieuwe tv kijken voor jongeren
Lees ook:Internet onmisbaar voor jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>