Geef je cadeautje weg en maak een ander blij

NCRV-jeugdprogramma Z@PPLIVE roept kinderen op om een Sinterklaascadeautje af te staan aan een ander kind voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze met Sinterklaas of Kerst een cadeautje krijgen. Er zijn in Nederland ongeveer 350.000 kinderen die een moeilijke jeugd hebben en een op de negen kinderen heeft te maken met jeugdzorg omdat ze verwaarloosd wordt of mishandeld. Ook zijn er veel kinderen in Nederland die leven in armoede waardoor ze buitengesloten worden en niet mee kunnen doen met leeftijdsgenootjes. Voor al deze kinderen heeft Z@PPLIVE de Kerstactie bedacht.

Het is belangrijk dat het een nieuw cadeautje is. Kinderen kunnen denken aan: speelgoed, een spelletje, een boek, make-up, pantoffels etc. De actie loopt van zaterdag 10 december tot en met dinsdag 20 december.

Kinderen kunnen het cadeautje LIVE in de uitzending komen brengen. Daarvoor kunnen ze zich aanmelden door te bellen naar 035-6719030. Daar krijgen ze een redacteur van Z@PPLIVE aan de telefoon en kunnen ze vertellen in welke uitzending ze een cadeautje willen komen brengen. Dat kan in de uitzending van dinsdag 13 december, donderdag 15 december, zaterdag 17 december, dinsdag 20 december en donderdag 22 december.

Ook kunnen de kinderen een cadeautje opsturen naar de redactie van Z@PPLIVE: NCRV, T.a.v. redactie Z@PPLIVE, Antwoordnummer 25900, 1200 VX Hilversum.

Lees ook:Comedy Kids: Zoektocht naar grappigste kind van NL
Lees ook:Leonard Boyarsky en Julian Love signeren Diablo III
Lees ook:Goedkope laptop voor arme kinderen
Lees ook:SLAM!FM live @ bejaardenhuis Vitalis Wilgenhof Eindhoven
Lees ook:The Voice Kids finalisten gaan het theater in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>