Chantal Janzen MILF 2012; lekkerste moeder onder BN’ers

Chantal Janzen is de winnares is van de prestigieuze ‘MILF 2012’ verkiezing. Ruud de Wild belde haar in de uitzending om dit fantastische nieuws te vertellen. “Wat een eer! Ik wil graag mijn man bedanken, want zonder hem was dit nooit gelukt”, aldus Chantal.

Morgen is het Moederdag en dat was voor DJ Ruud de Wild reden op zoek te gaan naar de lekkerste ‘MILF’ onder de BN’ers. Via de site Ruuddewild.nl stemden de luisteraars massaal en dit is de top 3:

  • Chantal Janzen
  • Doutzen Kroes
  • Nicolette van Dam

Ook genomineerd waren: Quinty Trustfull, Nikkie Plessen, Sylvie van der Vaart, Froukje de Both, Anouk, Ellemieke Vermolen en Fajah Lourens.

De ‘MILF verkiezing’ bestaat vier jaar. In 2009 ging Chantal Janzen ook al met de eerste prijs naar huis. Fajah Lourens sleepte in 2010 de beker in de wacht en vorig jaar verkoos de luisteraar van Radio 538 Doutzen Kroes tot meest sexy moeder van 2011.

Lees ook:Ruud de Wild zoekt lekkerste MILF onder BN’ers
Lees ook:Genomineerden MILF-verkiezing 2013 Ruud de Wild
Lees ook:Tess Milne meest begeerde secretaresse
Lees ook:Doutzen Kroes uit de kleren voor dance4life op Sensation
Lees ook:Nikkie Plessen in tranen tijdens dance4life bezoek Kenia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>