MC Biggah en Angelyrical (Holland in da Hood) lanceren rap

Ter introductie van het nieuwe kraslot Briljant Zwart hebben de populaire Nederlandse rappers MC Biggah en Angelyrical, bekend van het RTL 5 programma ‘Holland in da Hood’,samen met Krasloten een echte rap-video ontwikkeld.

De opvallende rap-video is ontstaan door de samenwerking van Krasloten met MC Biggah en Angelyrical rondom het nieuwe kraslot Briljant Zwart, dat onlangs geïntroduceerd is. De jonge rappers spelen namelijk de hoofdrol in de TV-commercial voor dit mysterieuze zwarte Kraslot met platinum accenten. Hierin is te zien dat zij in een suffe, ouderwetse huiskamer staan, waar ze proberen te rappen met verouderde apparatuur. Dan krast MC Biggah één van de hoofdprijzen van Briljant Zwart en het volgende moment staan de rappers in een superluxe en strakke huiskamer met de allernieuwste techniek compleet met stoere mannen en sexy dames en de nodige ‘bling-bling’.

Bekijk hier de TV-commercial

De samenwerking tussen Krasloten en de rappers is tot stand gekomen doordat de TV-commercials van Krasloten altijd een before en after situatie bevatten, waarna een droom uitkomt. Krasloten was zeer gecharmeerd van ‘Holland in da Hood’, waarin de ontwikkeling van een aantal rappers werd gevolgd om hun dromen te verwezenlijken. Krasloten was nieuwsgierig wat er zou gebeuren als deze jongens een echte hit zouden hebben en hebben daarom MC Biggah en Angelyrical gevraagd voor de nieuwe TV-commercial. Naar aanleiding daarvan is een echte rap-video opgenomen!

Bekijk hier de rap-video

Lees ook:Lee-Yo wint Holland In Da Hood
Lees ook:Lee-Yo Winnaar In Mij – clip Holland In Da Hood winnaar
Lees ook:Amerikaanse wint twee keer een miljoen
Lees ook:Holland’s Next Topmodel!
Lees ook:Trashman: ‘Ik besmette duizenden meisjes met HIV’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>