Nieuwe seizoen The Big Bang Theory op Veronica

Vanaf vanavond kan je bij Veronica weer lachen om de nieuwe avonturen van de mannen uit ‘Two and a Half Men’ en de slimme nerds uit ‘The Big Bang Theory’. Een ouderwets avondje genieten dus!

In het tiende seizoen van ‘Two and a Half Men’ is Walden van plan om zijn vriendin Zoey ten huwelijk te vragen. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en is ervan overtuigd dat het helemaal goed komt. Op het moment van het aanzoek, met op de achtergrond vuurwerk en live muziek van Michael Bolton, gebeurt er iets wat Walden niet zag aankomen. Ze wijst hem af. Om erachter te komen wat de reden is, gaat hij samen met Alan naar haar huis toe. Ze blijkt iemand anders te hebben. Zal het nog goed komen tussen de twee?

The Date Night Variable
In het vorige seizoen van ‘The Big Bang Theory’ is Howard met Bernadette getrouwd voordat hij de ruimte in ging. In seizoen zes houdt het getrouwde stel contact via de webcam. De rest van de nerds blijven met beide benen op de grond. Ray voelt zich eenzaam als de rest met hun vriendin afgesproken heeft. Hij probeert zich aan te sluiten bij de dates, maar voelt zich toch het derde wiel aan de wagen. Bernadette komt erachter dat Howard niet eerlijk tegen zijn moeder heeft gezegd dat zij samen willen wonen als hij terugkeert op de aarde. Hoe gaat Howard dit oplossen?

The Big Bang Theory om 20.35 uur bij Veronica
Two and a Half Men om 21.05 uur bij Veronica.

Lees ook:Nieuwe seizoenen The Big Bang Theory en Two and a Half Men
Lees ook:Nieuw seizoen The Big Bang Theory
Lees ook:Nieuw seizoen The Big Bang Theory 22 november Veronica
Lees ook:Ashton Kutcher vanavond in Two and a Half Men te zien
Lees ook:Filmprogramma met Matthijs Kleyn terug bij Veronica

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe seizoen The Big Bang Theory op Veronica

 1. Vrouwen

  Kan niet wachten om het te zien!

    /   Reply  / 
 2. Hoger

  Heb bijna alle afleveringen al 2x gezien, ben benieuwd naar wat er komen gaat.

    /   Reply  / 
 3. silver price

  Vanaf september 2011 ging de serie weer verder. Charlie Harper is door omstandigheden in zijn huwelijk met zijn stalkster omgekomen in Parijs. Het nieuwe personage Walden Schmidt, een internetmiljardair gespeeld door Ashton Kutcher, betreedt het toneel van Two and a Half Men hierna. Walden heeft het huis van de inmiddels overleden Charlie gekocht. Hij is net gescheiden van Bridget Schmidt, gespeeld door Judy Greer , en heeft zelfmoordneigingen. Hij laat in eerste instantie Bertha blijven, maar Alan komt terug (later met zoon) en wringt zich er toch weer slim in. Walden staat erop dat hij blijft wonen in Malibu als, inmiddels, zijn vertrouwenspersoon en vriend.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>