Volkszangers gezocht; show André jr. en Roxeanne Hazes

In het nieuwe familieprogramma Bloed, Zweet en Tranen, gaan André jr. en Roxeanne Hazes op zoek naar de nieuwe volkszanger of -zangeres van Nederland. SBS6 geeft potentiële Nederlandse volkszangers een podium om hun talent aan heel Nederland te laten zien. Goed nieuws voor de liefhebbers: ze zoeken nog mensen!

Bloed, Zweet en Tranen is een oer-Hollandse talentenshow waarin André jr. en Roxeanne met elkaar de strijd aan gaan in de zoektocht naar dé nieuwe Nederlandse volkszanger. Ze worden beide daarin ondersteund door een zeer ervaren Nederlandse artiest. In een spectaculaire live finale zal uiteindelijk de kijker bepalen wie gekroond wordt tot dé nieuwe zanger van het Nederlandse volkslied.

In Bloed, Zweet en Tranen krijgt Nederlandstalig zangtalent een kans om door te breken bij het grote publiek en SBS6 wil hiermee het Nederlandse lied weer een groot podium geven. André Hazes is ongetwijfeld de meest ultieme volkszanger die ons land ooit heeft gekend. Zijn kinderen, André jr. en Roxeanne, bij wie het nationale volkslied letterlijk in het bloed zit, zijn dan ook de ideale juryleden voor de keuze van dit nieuwe talent. Het repertoire zal breder zijn dan alleen de klassiekers van André Hazes. Ook hits van bijvoorbeeld Frans Bauer, Jan Smit, Guus Meeuwis, Gerard Joling of Jeroen van der Boom zullen ten gehore worden gebracht.

Aanmelden kan via www.sbs6.nl/bloedzweetentranen.

Lees ook:Talentscouts gezocht voor Bloed, Zweet en Tranen
Lees ook:Tooske Ragas presentatrice shows Bloed, Zweet en Tranen
Lees ook:Valerio en Dennis Storm ondergaan elektroshocks bevalling
Lees ook:Bier, Zweet en Tranen; een handboek voor studenten
Lees ook:BNN zoekt tv-talent; opleiding BNN University start in mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>