Killer Karaoke: pijnlijk leuk om naar te kijken

RTL 5 komt met een nieuw programma, gepresenteerd door Jan Kooijman en Dennis Weening. Killer Karaoke is hilarisch, pijnlijk en leuk om naar te kijken. Maar gaat het snel vervelen? Blogger Danny Nomden heeft de eerste aflevering gezien.

Aan de samenwerking tussen Jan en Dennis kan het niet liggen. Samen ‘strijden’ zij min of meer tegen elkaar met de deelnemers. Zij ondersteunen en moedigen de deelnemers aan, maar liggen zelf soms op de grond van het lachen. De vreselijkste en engste opdrachten komen voorbij. Neem het Panische Pierenbad: een bad vol met slangen waar de deelnemer in ondergedompeld wordt. Ze moet blijven zingen, anders is ze af. Er komt niet veel van het zingen terecht, want gekrijs is vrijwel het enige wat je hoort. Qua zang gaat het iets beter bij de opdracht Elektro Chef, waarbij een deelnemer elektrische stroomstoten krijgt terwijl hij moet serveren. Dat kan natuurlijk niet lang goed gaan. Het levert dan ook wel wat hilariteit op.

Het is een leuk format afkomstig uit Amerika. Ze hebben het slim bekeken om ook twee afleveringen met bekende Nederlanders te doen, want dat is altijd vermakelijk om te kijken. Het programma is leuk, pijnlijk en je kunt je helemaal inleven in de deelnemers. Er is een kans dat je het al snel saai vindt, in de mom van: ‘dit kennen we al wel een beetje’. Als ze veel diverse opdrachten hebben bedacht, blijft het programma vernieuwend en zullen we sneller blijven haken. Het humorgehalte in Killer Karaoke is in ieder geval erg aanwezig.

‘Killer Karaoke’, vanaf donderdag 16 mei 2013, wekelijks om 20.30 uur bij RTL 5.

Klik hier om het interview met Dennis en Jan te lezen.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Durf jij mee te doen aan Nederlandse Killer Karaoke op RTL 5
Lees ook:Rapper Keizer en Ferry Doedens in Killer Karaoke
Lees ook:Vips beleven vanavond angstige momenten in Killer Karaoke
Lees ook:Jokertje’s Jawoord: real life The Hangover
Lees ook:Jongerenblog kijkt ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>