Edwin Smulders `bedreigt’ presentator op verborgen camera

spijt_toweltvPaparazzi-fotograaf Edwin Smulders was aanwezig bij de première van de film Spijt! in Amsterdam. Toen een beveiliger hem vroeg een stapje achteruit te doen en niet te veel te flitsen, dreigde Smulders dat hij de man zou laten ontslaan. Wat Smulders niet wist, was dat de beveiliger in kwestie Angelo Bleijkerveldt was, presentator van het item Safety First van het programma #Kansloos.

De première van Spijt!, naar het gelijknamige boek van Carry Slee, werd gehouden bij Pathé Tuschinski in Amsterdam. Tijdens de première deed TowelTV’s Angelo Bleijkerveldt zich voor als beveiliger. De presentator had slechts een pak en een beveiligersspeldje nodig om de aanwezigen ervan te overtuigen dat hij deel uitmaakte van het team beveiligers dat voor de première was ingezet. Hoewel niemand van de beveiliging Bleijkerveldt kende, kon hij simpel de blauwe loper oplopen met Carry Slee, BN’ers benaderen en zelfs meerijden in de auto van twee hoofdrolspelers.

Niet alle aanwezigen waren gecharmeerd van de werkzaamheden van de kersverse beveiliger Bleijkerveldt. “Ik kan je nog laten ontslaan vanavond, als het moet”, aldus een geïrriteerde Edwin Smulders, nadat Bleijkerveldt hem had verzocht vooral niet te hard te flitsen ten behoeve van de jonge acteurs. Smulders: “Dan moeten ze gewoon lekker thuisblijven, bij moeders”. Ondanks de bedreigingen van de fotograaf kon Angelo zijn ‘werkzaamheden’ blijven uitvoeren. Pas toen Bleijkerveldt zich tussen de cast begaf op de blauwe loper, werd hij op de vingers getikt door een van de beveiligers. Hij werd echter niet van de première verwijderd. De presentator was tijdens de actie bang dat hij ontmaskerd zou worden; “Ik was echt super zenuwachtig, alsof ik naakt in een menigte stond en iedereen me aankeek.”

De hele actie is te zien in het programma #Kansloos van Veronica. Daarnaast is de uitzending te bekijken op www.toweltv.com.

Lees ook:Razend nu op dvd en blu-ray – win Carry Slee-verfilming
Lees ook:Lover of Loser
Lees ook:Nieuwe boekverfilming van Carry Slee!
Lees ook:Gratis GALAXY Note 3 en Gear bij 2-jarig Vodafone Red
Lees ook:Jongerentheaterproductie uit Almere zoekt talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>